Páteční motivace.

Krásné páteční odpoledne všem! :)

Již pár dní si v duchu pohrávám s myšlenkou, že by nebylo vůbec špatné zkusit napsat nějaký pěkný, motivační článek.
Přeci jen...začíná se stmívat čím dál tím dříve, dny začínají být studené a šedivé a celkově máme sklon k depresivním myšlenkám.

I přes všechny tyto (více či méně) negativní průvodní jevy mám podzim moc ráda. Mám ráda tu zvláštní vůni v chladném vzduchu, když jdu v šest hodin k večeru ven a vidím, jak si slunce hraje s barvou mraků na nebi nebo i to, že se v deštivém dni mohu těšit jak se zahrabu do teplounké deky a v klidu se věnovat nějaké kratochvíli.

Navíc je to období, kdy mohu opět vytáhnout svetr. Miluji svetry! (A nemá to nic společného s tím, že mé ex-divadelní uskupení se jmenuje právě SveTr :)).
A nemluvím zrovna o těch svetrech z umělého vlákna které člověka v chladném počasí vůbec nezahřejí. Mluvím o takových těch příjemných, hebkých a teploučkých materiálech. I když musíte ven, máte pocit, že je vám teploučko jako v bavlnce :) 

Navíc mne vždy v tomto období přepadne touha koupit si klobouk :) K podzimu ten klobouk tak nějak patří.


Třeba takový svetr jako je tento z H&M


Podzim je i skvělý čas na změnu jídelníčku. Nevím jak vy, ale já zbožňuji krémové, husté polévky, ve kterých stojí i lžíce. Dýňový nebo mrkvový krém s trochou čili a uvidíte že váš svět bude rázem lepším místem pro život. Nemáte-li čas na vaření polévek, balíček zázvorových sušenek vám také prokáže skvělou službu. 


Anniny sušenky můžete zakoupit v obchodním domě IKEA a to hned v několika různých příchutích. Krom tradičních zázvorek si můžete vybrat z příchutí pomeranče nebo kávy. 
Kávové jsem již ochutnala a byly vážně skvělé. Rozhodně oceníte i to, že jsou tyto sušenky příjemně křupavé.
Jag älskar Sverige! :)


V tomto období si také daleko více zamilujete líné povalování se v horké koupeli, kdy můžete nerušeně meditovat nad svým životem a nechat se oblažovat vůní vonného oleje, koupelové soli, pěny nebo všeho najednou :) 

Podzim je podle mého názoru hodně podceňovaným ročním obdobím. Doufám, že mu (nejen) díky mému dnešnímu článku dáte šanci! :)

Komentáře

Oblíbené příspěvky