Pohádka o tom, jak jsem fotila editorial.

Krásný večer všem! :)

Tento článek bude trochu humorným shrnutím jak Catherine fotila editorial. 

Ale začněme popořadě...

Už to bude nějaký ten rok co jsem si vyzkoušela své první focení v latexu. Krom toho že je to naprosto úžasný materiál na pohled tak má i další vlastnosti, díky kterým si najednou připadáte hrozně sexy ;)
Navíc už dávno neplatí že se jedná o materiál hodný pouze pornohereček (pro všechny rýpaly bych doporučila shlédnout videoklip Bad blood od Taylor Swift).

Dá se říci že kterákoliv modelka (a ta alternativní zejména), která v dnešní době alespoň jednou nevyzkoušela focení v latexu, jako by ani neexistovala.

Ale tímto už trochu odbíháme od toho editorialu :)




Vedle vily Tugendhat se v zahradě prohánějí latexové víly.

Již pár let sleduji úžasný Sinical Magazine - časopis vydávaný v USA jak v elektronické, tak v tištěné formě - který představuje a zpovídá nejrůznější alternativní modelky a umělkyně v tématicky zaměřených číslech. A protože jsem osoba poměrně cílevědomá, rozhodla jsem se, že se pokusím dostat do Latex special issue vol. 2, ve kterém je místo pouze pro 6 modelek z celého světa (podotýkám že v Sinical Magazine byla publikovaná i taková star jako je Dita von Teese).

Jelikož spolupracuji s několika návrháři latexu, mé první kroky směřovaly k nim. Mé blízké přítelkyně z Piranha latex couture souhlasily s výrobou speciálního modelu pro plánovaný editorial.

Mé srdce poskočilo a utíkala jsem za mojí dvorní fotografkou z DAR studio a začaly jsme vymýšlet koncept celého setu.

Jaro bylo v plném rozpuku, všude to krásně kvetlo a v den D jsme se s Dar rozhodly všechen ten latex nafotit v prostředí naprosto úchvatné zahrady v sousedství vily Tugendhat. 

Jenže ouha...

Nechaly jsme se trochu unést a ty dokonale transparentní části fialových šatů zdobily podivně žluté skvrny! A co hůř....vůbec se nezdálo že by se jim chtělo dolů!

Nastala velká panika. S Dar běháme po ateliéru a snažíme se přijít na to, čím ty skvrny odstranit. 

Bezúspěšně.

Naštěstí holky z Piranha latex couture mne uklidnily že mají doma speciální čistidlo. Díky bohu zafungovalo skvěle a šaty jsou dnes opět jako nové.

Nicméně...do Sinical Magazínu jsem se opravdu dostala. Takže to za ty skvrny určitě stálo.

A poučení zní?

Nelehej si v latexu do pampelišek!

Dobrou noc :)



Komentáře

Oblíbené příspěvky