Focení šatů s Whamping, Ateliér Vama.

Krásný čtvrteční večer!

Dnes jsem se rozhodla zveřejnit první celou sérii z mého posledního focení s Whamping, konkrétně část ve fialových šatech.

Celé focení proběhlo, (jak už jsem zmínila dříve), v nově otevřeném ateliéru Vama v Brně. Komu by se jeho prostředí zalíbilo, ateliér poměrně často pořádá soutěže o focení, takže se určitě neváhejte přihlásit. :)

A co zítra? Pravděpodobně cesta do showroomu POSHme!, jelikož slaví druhé narozeniny. Ještě jsem tam nebyla, ale poměrně mne to láká pro vás udělat malou reportáž (a také si samozřejmě vyzkoušet pár naprosto úžasných šatiček, jak jinak). Pro zvědavky - k této příležitosti je v POSHme! speciální slevová akce. Při koupi dvou kusů budete mít druhý za polovinu. Kdo nemá cestu do Brna, měla by být připravená i nějaká e-shopová akce (výhodné pro ty z vás, které by si z POSH chtěly něco pořídit, ale pořizovací cena je pro vás vysoká). Berte to jako můj tip pro vás. :)



                                       Photo & edit: https://www.facebook.com/barafoto/


Komentáře

Okomentovat

Vážená uživatelko, uživateli, děkuji za tvůj komentář.

Tvůj e-mail a osobní údaje, které mi odesláním komentáře dáváš k dispozici, budou využity pouze k tomuto účelu, kterým se rozumí přidání komentáře, včetně běžné statistiky návštěvnosti webu pro osobní účel.

Oblíbené příspěvky