Burjois micellar cleansing water + Burjois foaming cleansing creme

Krásné čtvrteční odpoledne!

V rámci prokrastinace jsem se rozhodla napsat mini recenzi na produkty Burjois Paris, konkrétně na micelární vodu a čistící gel.

Tyto produkty jsem obdržela jako dárek k Vánocům. Konečně se mi podařilo vypotřebovat předchozí odličovač a tak jsem mohla do testování skočit rovnýma nohama.



Značku Burjois mám zafixovanou především kvůli dekorativní kosmetice. Takže je to vůbec poprvé, co jsem se vydala do jejich oblasti péče o pleť.


S touto micelární vodou jsem spokojená. Při odličování je schopná sundat i ''zakouřený'' oční make-up i řasenku, a to bez toho aniž bych si u toho dřela oči. Není nijak zvlášť cítit a na pleti, (alespoň na té moji), nezanechává nepříjemně lepkavý povrch, (což se mi u jiných micelárních vod z nějakého neznámého důvodu dělo). Rozhodně bych ji tedy doporučila všem, kteří trpí podobným problémem a na micelární vody již zanevřely. Tato micelární voda by měla být hypoalergenní. Nezanechává červené oči a nepálí, (informace hlavně pro ty, které trpí na citlivou pleť).


Po odlíčení největší paseky z oblasti očí používám na celý obličej tento odličovací gel na citlivou a suchou pleť. Dle zadní strany obalu obsahuje základní extrakt z růže a extrakt z bavlny.
Před použitím tohoto gelu navlhčím pokožku obličeje a jemně vmasíruji gel. Velké plus za to, že příliš nepění, (jak víme, vysoká pěnivost většinou poukazuje na příliš mnoho chemie v produktu). Následně gel opláchnu vlažnou vodou z obličeje. 
Po aplikaci je pleť viditelně hladší a prozářenější. I po těch několika dosavadních použitích bych řekla že celkem zatahuje póry.

Na to, aby byla tato recenze skutečně průkazná bude nutné, abych tyto produkty používala dlouhodoběji. I přesto ale po několika týdnech používání vidím příjemné rozdíly, oproti jiným odličovacím produktům. 

Tato řada bude nejvíce vyhovovat suché a citlivé pleti. Možná by z ní mohly těžit i nositelky normální pleti. Na mastnou pleť bych ji asi příliš nedoporučila.

Komentáře

  1. Odpovědi
    1. Dnes jsem si v DM koupila silikonový čistící kartáček tak uvidíme jaký to bude mít efekt :) Zatím mi i ten krém bez kartáčku přišel být super, tak počítám s tím že to bude ještě lepší!

      Vymazat

Okomentovat

Vážená uživatelko, uživateli, děkuji za tvůj komentář.

Tvůj e-mail a osobní údaje, které mi odesláním komentáře dáváš k dispozici, budou využity pouze k tomuto účelu, kterým se rozumí přidání komentáře, včetně běžné statistiky návštěvnosti webu pro osobní účel.

Oblíbené příspěvky