Večerní přehrada s Kristýnou Horákovou

Krásné odpoledne všem!

Nějak se tak stalo, že se mi v počítači nahromadila hora fotek, takže teď budou posty (zdá se) převážně fotografického charakteru.

Dnes budu psát o focení, které jsem zrealizovala minulý pátek se svojí oblíbenou Horáková photography. Dlouho jsme se neviděly (skoro rok!), takže nebyl problém se kreativně trochu vyřádit.
Kristel se bude brzy stěhovat do Londýna a hodlá se věnovat několika zajímavým projektům. Marně ji zatím přemlouvám, aby o svých plánech a přesunu do zahraničí začala psát, ale možná si moji prosbu brzy vezme k srdci a něco vymyslí. :)

Na focení nám počasí vyšlo jen tak, tak. Jednalo se totiž o poslední, více méně letní den. A já měla od piraněk z Prahy v balíčku nachystané jedno roztomilé prádlo. 

Co se týče tématu, v mé hlavě se zrodil zcela konkrétní plán. Chtěla jsem pro změnu nafotit něco u vody, ideálně na přehradě a úplně nejvíce ideálně někde na mole.

S Kristýnou jsme se sešly a začaly jsme pátrat po vhodném místě. Začaly jsme na hrázi a pokračovaly dále podél Santonu směrem na Maximus. Byl páteční podvečer, takže lidí bylo všude spousta. Ukázalo se také, že hledání prázdného mola bude také trochu oříšek. Buď byla na soukromém pozemku, nebo plně obsazena. Po asi 40 minutách hledání se nakonec zadařilo a našly jsme naprosto ideální místo pro naši fotografickou tvorbu. Vysvlékla jsem se do prádla/plavek, nasadila brýle, rozložila ručník a šlo se na věc.

Celé focení nám ,,zpříjemnil'' silný pach rybiny a punkový koncert z druhého břehu. Takže to rozhodně stálo za to. Cestou zpět jsme si udělaly příjemnou procházku kolem vody.

A zde přikládám fotky z našeho snažení, tak doufáme, že se vám budou líbit. :) 










Komentáře

  1. Fotky se moc povedly. :) Líbí se mi i to pozadí s motivem u vody. :) www.fitfoodhealthy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkný. Dýchá z toho na mě retro atmosféra.

    http://medvedtestuje.cz/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Vážená uživatelko, uživateli, děkuji za tvůj komentář.

Tvůj e-mail a osobní údaje, které mi odesláním komentáře dáváš k dispozici, budou využity pouze k tomuto účelu, kterým se rozumí přidání komentáře, včetně běžné statistiky návštěvnosti webu pro osobní účel.

Oblíbené příspěvky