Natáčení Labyrintu s ČT

Krásné páteční odpoledne všem!

Ještě za horka mám pro vás článek o včerejším natáčení, kterého jsem se účastnila. Jednalo se o natáčení velmi známé a oblíbené krimi série Labyrint, z dílny ČT, kterou režíruje Jiří Strach (alias Lotrando).

Že se opět mihnu na natáčení jsem věděla vlastně už v létě, jelikož se jednalo o podobnou scénu, jako při natáčení filmu. A i tentokrát jsem si střihla roli lehké dívky. Mám na ni zkrátka štěstí. Kamarád nám však přislíbil princezny do budoucna, tak uvidíme. :))

Včerejší natáčení bylo v Kuřimi, pár kilometrů od Brna. Předpokládaný odjezd byl v 16:00. Díky technickým problémům a hustému provozu jsme na místo, které je od Brna vzdáleno asi 10-15 minut, dorazili kolem páté. Posléze jsme zase čekali na štáb.

První instrukce z produkce zněla - velmi výrazné líčení. Tak jsem se tedy jala vytvořit něco, co by dle mých měřítek mohlo odpovídat jejich představám.


Celá scéna se odehrávala v bordelu. Nutno však podotknout, že bordel nebyl skutečný bordel, ale ubytovna, přetvořená k tomuto účelu natáčení. Zvenčí vypadala celkem nenápadně. Tomu, že se něco chystá, nasvědčovaly všudypřítomné vozy ČT všech tvarů a velikostí a rozrůstající se hlouček lidí.


Zato uvnitř - to už bylo trochu něco jiného. Omluvte předem kvalitu některých fotek. Všude byla poměrně velká tma.



Zde se prosím odehrál zločin. Blíže scénu nebudu specifikovat. Jedno vám ale řeknu - zažít zátah zásahové jednotky v reálném životě bych opravdu nemusela.

A jelikož se moje mini reportáž chýlí ke konci, nesmí chybět fotka mého outfitu.


Závěrem - ačkoliv byla tato produkce o něco menší, než jaká byla při natáčení filmu, rozhodně to byla další zajímavá zkušenost. Potkáte nové i staré známé a máte šanci vidět tak trochu pod pokličku celého procesu. 

Komentáře

  1. Vyzerá to na skutočne zaujímavý zážitok! :) A rozhodne to bola aj skvelá skúsenosť :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tak teď se těším, až to v televizi uvidím :))

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Vážená uživatelko, uživateli, děkuji za tvůj komentář.

Tvůj e-mail a osobní údaje, které mi odesláním komentáře dáváš k dispozici, budou využity pouze k tomuto účelu, kterým se rozumí přidání komentáře, včetně běžné statistiky návštěvnosti webu pro osobní účel.

Oblíbené příspěvky