Pirátky ze Zvonařky! Bláznivé focení s Whamping.

Krásné úterní odpoledne!

Momentálně trávím svůj čas někde mezi knihovnou, školou a počítačem, ale (už konečně!) jsem si udělala větší prostor pro nová focení. 

Během pátku jsem měla na sobotu naplánované focení se skvělým Jirkou Popem v latexu, ale náhoda tomu chtěla, že místo jednoho sobotního focení byly rovnou dvě. Dvě focení za den jsou poměrně hektická a trochu vyčerpávající, ale dají se zvládnout :)

Jedna z mých nejoblíbenějších fotografek a kamarádek Whamping (dříve BN foto) má na programu projekt, zabývající se fantasy. Nejsem si úplně jistá jaké všechny koncepty má Bára v plánu, ale já osobně jsem byla ulovena na pirátku. Společně s naprosto exkluzivně vypadající dredatou zrzečkou Bohunou :)

V pátek odpoledne si s Bárou píšu a vyzývám ji, že pokud mne bude někde do projektu potřebovat, nemusí se bát ozvat.

A její reakce?

''No, hodila by ses mi už zítra, ale ty už určitě něco máš, že?''

A i když jsem měla, z jednoho focení se rázem stala dvě. Protože - na Báru si vždy čas mile ráda udělám. 

Jak to celé probíhalo?

Sešly jsme se před Bářiným domem. Vizážistka se mě i Bohuně postarala o správně nesexy make-up, do vlasů nám byly zapleteny hromady šperků (hlavně tedy mě), převlékly jsme se do naprosto odporně anti sexy oblečení a vyrazily jsme na Zvonařku.

Jako modelky občas musíte přežít i to, že vypadáte jako totální feťáci a bezdomovci a lidé budou raději přecházet na druhý chodník ve strachu, že jim něco uděláte :) Ovšem, na autobusovém nádraží Zvonařka se to lehce ztratí :)

Focení bylo bláznivé a bude z něj spousta naprosto super fotek. Bohužel asi po necelé hodině jsem běžela domů, připravit se na focení s Jirkou. A udělat ze skoro bezdomovce a piráta sexici chvilku trvá. I přesto to bylo skvělé a brzy se můžete těšit na spoustu super fotek (protože Bára jiné než boží fotky prostě nedělá), a pak taky na video z focení a backstage. I tak se mohu vytasit s první fotkou, která je, jak vidíte, trochu jiná než ostatní, které jsem kdy udělala:

Foto, úprava & vlasy: https://www.facebook.com/barafoto/

Jak vidíte, šperků ve vlasech bylo opravdu hodně. Byly to z velké části různé mince, přívěsky a náušnice na klipsny. Vše pečlivě přidělané, aby jednotlivé kusy z hlavy moc neodpadávaly.


A ještě jedna společná s Bohunou a Bárou :)


Poté co jsem doběhla domů, proběhla výměna stylingu a bylo potřeba se převléknout. I když můj původní koncept líčení na focení s Jiřím byl tento:


Nakonec jsem se rozhodla pro jednodušší variantu. Jak kvůli časovým možnostem, které nebyly bůh ví jaké, tak také i z důvodu, že Jirka v postprocessu upravuje spíše větší plochy než detaily. Tady můžete vidět změnu v rozmezí jednoho odpoledne.



Fotka vpravo je už po focení venku, kde mimo slunce velmi foukalo. Make-up již tedy není úplne 100%. I tak vydržel poměrně hodně. Červenou jsem v líčení chtěla zachovat. Celé focení bylo trochu extravagantní a něco méně výrazného by asi nemuselo být úplně ono.

V průběhu času se zde budou objevovat fotky z obou focení, tak doufám, že se vám budou líbit! :)

Komentáře

Okomentovat

Vážená uživatelko, uživateli, děkuji za tvůj komentář.

Tvůj e-mail a osobní údaje, které mi odesláním komentáře dáváš k dispozici, budou využity pouze k tomuto účelu, kterým se rozumí přidání komentáře, včetně běžné statistiky návštěvnosti webu pro osobní účel.

Oblíbené příspěvky