Den otevřených dveří, VAMA studio.

Krásnou sobotu všem!

Dnes jsem se zúčastnila dne otevřených dveří v nově otevřeném studiu VAMA v Brně. Po rychlé domluvě jsem se do ateliéru vydala společně se svojí sestrou a Bárou (aka Whamping).

Cíl byl jasný - nafotit jedny naprosto božské šaty a udělat nějaký glamour/boudoir, jelikož VAMA studio má na budoir naprosto perfektní pokojíček, ve kterém se bude každá žena a dívka cítit jako princezna.




Boudoir pokoj bude vyhovovat i těm nejnáročnějším, jelikož se jedná o uzavřený prostor a je zde velká spousta možností, jakým způsobem můžete interiér proměnit. Například výměnou čela postele a dalších doplňků. Dále je k dispozici i foto koutek pro focení těch nejmenších, velký ateliér a maskérna. K dispozici jsou i různé druhy bot, šatů a doplňků v případě, že by vás přepadla náhlá vlna inspirace (jak to dopadlo když přepadla mne uvidíte na konci článku).


Se sestrou vyfotíme selfí a následně každá zaujímáme svoji pozici.*

* Moje sestra se focení nevěnuje, ale i tak focení zvládla naprosto skvěle.


Bára fotí jak si obouvám své extra vysoké boty.


Po focení v budoir pokoji se přesouváme do ateliéru. Přichází také změna stylingu.

....a teď jak to vypadá, když vás náhle přepadne náhlá inspirace a vypadáte jako diva ze 60. let...


Na fotky z focení se můžete těšit již brzy. A mohu říci, že to bude pěkná nálož. Ateliér VAMA je totiž opravdu krásným místem, které v Brně už delší dobu chybělo. Proto zřizovatelům přeji vysokou návštěvnost a využívání ateliéru, protože přijít o toto místo by byla opravdu škoda.

FB stránky ateliéru VAMA: https://www.facebook.com/ateliervama/ 


Komentáře

Okomentovat

Vážená uživatelko, uživateli, děkuji za tvůj komentář.

Tvůj e-mail a osobní údaje, které mi odesláním komentáře dáváš k dispozici, budou využity pouze k tomuto účelu, kterým se rozumí přidání komentáře, včetně běžné statistiky návštěvnosti webu pro osobní účel.

Oblíbené příspěvky