Focení, Oliver, večeře a učení. 1 week in model's life.

Krásné úterní odpoledne všem!

Během týdne se u mne nastřádalo pár dalších věcí, které si určitě zaslouží místo na tomto blogu :) 

Jednou z prvních věcí byla ta, že jsem v neděli byla fotit se skvělou fotografkou z Ilusior pictures. Měly jsme spoustu nápadů, ale nakonec to vyhrál konceptuálně gothický styl, ke kterému se čas od času ráda vracím. Ilusior navíc na fotkách dělá skvělé efekty, takže výsledek bude stát zcela určitě za to.

Její tvorbu si můžete prohlédnout zde: https://www.facebook.com/ilusior/

Celé focení proběhlo ve znamení (pro někoho možná neobvyklé), černé rtěnky.


Nemohu však říci že by byla nějak extra praktická, a to i přesto že vypadá velmi efektně. Tyto rtěnky (alespoň ta moje) nepochází z řady renomovaných značek, které by bylo možné běžně sehnat. Proto na rtech úplně moc nedrží a okraje se celkem nemile rozpíjí. Ale nebudu si stěžovat, je to stále lepší než si rty barvit tužkou na oči ;)

Naše foto lokace byl malebný park zámku Belcredi v Brně-Líšni. Na tomto místě jsem už předtím byla a měla jsem v plánu se tam vrátit, právě za účelem nějakého dalšího focení. Proto jsem ráda, že se mi toto přání relativně rychle splnilo :)


V den focení byla opravdu odporná zima. Ledově foukalo a myslím si že kdo nemusel ven, ten ven nešel. Ale i přesto je čas od času potřeba opustit zónu komfortu a jít tvořit. I kdyby z nebe padalo...cokoliv. I přesto že jsem běhala venku v opravdu tenkých, krajkových šatech, výsledek bude vypadat super :)

Stejně tak jako všichni nadále pokračuji v tvorbě bakalářské práce. Můj pokoj se nyní podobá spíše knihovně, než čemukoliv jinému. Ale i přesto je podle mne dobré se dále vzdělávat v tom, co člověka zajímá a baví:


Práce je považována za úspěšnou, pokud mne (již 9ti týdenní) Oliver neužene, abych si s ním hrála nebo se mu jinak věnovala. To pak člověk totiž neudělá vůbec nic. Ale kdo by mu odolal...:)


A protože škola, focení i Oliver zaberou poměrně hodně času, je občas fajn se trochu odreagovat. Včera jsem byla na skvělé večeři s rodinou v restauraci Stavba (ano, název asi ne příliš originální). Jídlo bylo ovšem skvělé a obsluha příjemná. Jedná se o poměrně nový podnik v Brně na ulici Grohova, hned u zastávky šaliny číslo 12. Takže rozhodně doporučuji návštěvu :)


Je mi jasné, že takto asi vyvážený jídelníček modelky nevypadá a že vegani, vegetariáni a jim podobní zřejmě upadnou do mdlob, jen se na tuto fotku podívají....ale i přesto byla večeře opravdu výborná.

Jinak, některé z vás by mohlo zajímat, že dnes jsem učinila ''menší'' objednávku nové kosmetiky. Takže určitě se brzy můžete těšit na zajímavé recenze nových produktů :)

Komentáře

Oblíbené příspěvky