Čemu jsem propadla v měsíci lednu.

Krásné úterní odpoledne všem!

Dnes jsem se rozhodla napsat článek o svých lednových favoritech a novinkách. Zatím jsem tento typ postů nedělala ale podle čtivosti zhodnotím, zda takové články nebudu psát častěji :)

Leden bývá obvykle docela hektický. Zkoušky ve škole, psaní bakalářky, dohánění restů v práci i všude jinde. Na rozdíl od jiných mám leden docela ráda, (až na ty zkoušky, samozřejmě). Je to měsíc objevování nových věcí a zbavování se těch starých. Navíc je to doba výprodejů a tak se chtě-nechtě může stát, že vás zaujme něco, co pravděpodobně vůbec nepotřebujete. Ale kdo by odolal, že? :)

Mne v tomto případě naprosto chytly za srdce tyto dva páry bot. Myslím že již na první pohled mému vzplanutí jistě porozumíte:

 




V první řadě nelze nezmínit tyto, naprosto úžasné, lodičky z obchodu botyk.cz. Sice je absolutně k ničemu nepotřebuji ale....no....však to znáte :) ;)

A jako druhé tyto sandálky, opět z botyk.cz. Tento typ bot chci již velmi dlouho. Minulý rok jsem kolem jedněch podobných chodila v Office Shoes. Růžové pudrovky s texturou hadí kůže a zlatým řetízkem z kolekce Jessica Simpson. Bohužel jsem kolem nich chodila tak dlouho až už je nakonec neměli.

Tyhle se jim jakž-takž vyrovnají.


Stejně tak mé srdce zaplesalo nad touto sadou hrnečků. Jako správné skandinavistce. Přirozeně. Zřejmě další záminka k návštěvě IKEA :)


A jako zlatý hřeb celého tohoto postu nelze nezmínit můj nejnovější objev. 

A tím jest....

Zatím jsem do Cupcakekárny nezavítala, ale tohle mne zcela přesvědčilo o tom, že bych její návštěvu neměla dlouho odkládat.



A co více - sortiment Cupcakekárny se neustále rozrůstá o další a další speciální cupcakes. Finální výběr mého favorita bude pekelný. To vím už teď :)

A co vy? Máte nějaké své lednové favority?




Komentáře

Okomentovat

Vážená uživatelko, uživateli, děkuji za tvůj komentář.

Tvůj e-mail a osobní údaje, které mi odesláním komentáře dáváš k dispozici, budou využity pouze k tomuto účelu, kterým se rozumí přidání komentáře, včetně běžné statistiky návštěvnosti webu pro osobní účel.

Oblíbené příspěvky