Malé stříbrné: Focení s Liborem Foltýnkem

Protože se už může nějakou dobu fotit, nezahálím a snažím se konstantně "vyrábět" nějaký nový materiál. Tentokrát to padlo na malé stříbrné šaty, které jsem kdysi vyhandlovala od své sestry. (Má tak obsáhlou skříň, že jsem na ní některé věci snad nikdy v životě neviděla.)

Pro focení jsem si tentokrát vybrala Libora Foltýnka z líšeňského studia Fabion, které sídlí na zámku Belcredi. (Tam se mimo jiné odehrávala i má scéna z dokumentu ČT, který by se měl někdy v dohledné době snad konečně uvádět.)

Libor většinou fotí v ateliéru, nebo v zámecké zahradě, ale tentokrát se mi ho podařilo vytáhnout do Vlněny, která má moc pěkné květinové záhony. Zprvu to vypadalo, že nám nebude přát počasí, ale nakonec se vyjasnilo a neskončili jsme jak zmoklé slepice. :)

Co z našeho pokusu o uvolněný street style vyšlo můžete vidět níže.







Foto & úprava: https://www.fotolibb.com/



Komentáře

  1. Podařilo se vám nafotit moc krásné fotky. Sluší ti to a ty šaty jsou hezké. Taky bych chtěla mít sestru, od které bych si půjčovala oblečení. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme. :) No, moc dlouho to netrvalo. Máme jinou velikost a ségra už má dítě, ale občas si nějaký kousek našel cestu do mé skříně. :)

      Vymazat
  2. Super fotky a krásné šaty. A ty psi naprosto nádherná :)

    Adele z blogu Adele Daily

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké fotky!! :)) Barvu vlasů máš přírodní? :)
    Jinak já ještě nikdy focená nebyla (když nepočítám rodinu a kamarádky), vůbec nevím, jestli bych zvládla pózovat profesionálovi. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě bys to zvládla. :) Dobrý a zkušený fotograf dokáže správně navést i člověka, který se nikdy nefotil. :) A pravdu o své barvě vlasů si vezmu do hrobu. :D :)

      Vymazat
  4. Fotky jsou podařené! Jen šatky bych ti zabrala kolem hrudníku, aby ti vynikla postava.. Jinak barva ti moc sedí!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Vážená uživatelko, uživateli, děkuji za tvůj komentář.

Tvůj e-mail a osobní údaje, které mi odesláním komentáře dáváš k dispozici, budou využity pouze k tomuto účelu, kterým se rozumí přidání komentáře, včetně běžné statistiky návštěvnosti webu pro osobní účel.

Oblíbené příspěvky