Vánoce 2019: Co jsem letos našla pod stromkem?

Jako již tradičně se vám hlásím s povánočním příspěvkem, ve kterém se pokusím udělat malé shrnutí toho, co jsem letos našla pod stromkem. Není v něm ale všechno (jedno kolo mne čeká ještě zítra u sestry). To ale vůbec ničemu nevadí. (Řekla jsem si totiž o poukaz do obchodu se sportovním zbožím.)


Klasikou mezi dárky je kniha. Když mám chuť a čas, tak jsem schopná jich přečíst několik za týden. (Což se ale v poslední době moc nestává.) Po téhle od Dity jsem pokukovala už před pár lety, kdy šlo o žhavou novinku na pultech. Docela mne ale odrazovala její cena. Nakonec jsem ji ale splašila (zcela nečekaně) o dost levněji, takže jsem si ji nadělila jako dárek od babičky, která bydlí několik stovek kilometrů daleko. (U ní už pak dostanu se sestrou jen nějaké drobnosti.)

Vaše znaménko krásy je jinak podrobný manuál kosmetické a pečující rutiny od burleskní tanečnice Dity von Teese. Ta je známá nejen svým číslem v obří sklence od Martiny, tím, že byla rok manželkou Marilyna Mansona, ale i svým dokonale vyladěným pin-up/retro/vintage stylem. 


Další knihou v pořadí, tentokrát ale takovou, která se dá skutečně číst, je Báječné nakupování v Las Vegas od Sophie Kinselly. Knihy z této série mám ráda. (Kdo nezná, může se podívat na film Báječný svět shoppaholiků, který se ale předlohy drží jen velmi úsporně.) Zatím mám rozečteno něco jiného, ale brzy se na to vrhnu.


V posledních letech moc kosmetiky pod stromečkem nemívám. Bylo by to totiž značně kontraproduktivní, když mi pořád chodí něco nového. Tenhle sprchový gel je ale světlou výjimkou. Viděla jsem ho v letáku jedné nejmenované drogérie a musela jsem ho mít. (Jde opět o dárek od babičky.) Kdo miluje vůni lesa a nevadí mu, že bude po sprše vonět jako chlap, ať jde do toho. (Gel je sám o sobě bílý a celkem pěkně pěkní.)


Opět tu mám něco, co mi přinesl Ježíšek od babičky. Dlouho jsem sháněla kadeřnické nůžky. Většinou se ale prodávají ve specializovaných velkoobchodech. Nakonec jsem narazila na tyhle. Už jsem je jednou zkoušela, ale než je znovu vezmu do ruky, zkusím si o prostřihávání vlasů efilačkami něco přečíst. (Nůžky každopádně bez problému fungují.)


V zimě jsem pořád zmrzlá a vyžaduji teplo. Takže jsem obdržela i dva páry teplých spacích ponožek. Protože je zná nejspíš každý, nebudu k tomuto bodu dodávat nic dalšího. :)


Krátce před Štědrým dnem jsem šla spolu s mámou na nákup a v obchodě mne zaujal tenhle červený batůžek. Je docela malý. Tak akorát na to, abyste do něj hodili peněženku, klíče, telefon, kapesníky a třeba ještě pití a knihu, když jedete na cesty. (A nechce se vám tahat v ruce kabelka.) 


Protože jsem aktuálně ve fázi, kdy nakupuji hromadu věcí do domácnosti, řekla jsem si o tyhle dvě porcelánové dózy. Snažila jsem se je v jednom obchodě sehnat už zhruba od konce léta, ale v žádné prodejně jsem je nenašla. Teprve až před Vánoci se poštěstilo. (Měli je a přesně takové, jaké jsem chtěla.) 

Pozn.: Asi stárnu, když mi dokáže udělat radost vybavení kuchyně.

Poslední věc, kterou jsem dostala je černá sportovní taška, která je vhodná na cesty. Nahradila mou starou sportovní tašku, která se mnou projela Anglii, Švédsko a spoustu koutů naší země. Ta se ale na fotku nevešla, takže si ji můžete jen představit. :)

Jaké dárky jste letos dostali vy? 

Komentáře

  1. Joo, vybavení do kuchyně je radost. A taky utěrky a ručníky. Smutné, ale zase je super mít vlastní kuchyň. :D Nejvíc se mi z tvých dárků líbí asi ten batoh. :)
    Já dostala hodinky, knížku a spoustu různé kosmetiky, kterou jsem si sice nepřála, ale je to takový docela praktický dárek. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kosmetika je takový vděčný dárek skoro pro všechny. :) Já od sestry kromě poukazu dostala ještě svítící polštář ve tvaru hvězdy. :D :)

      Vymazat
  2. Veľmi pekné darčeky, mne sa najviac páči sprchový gél od Weledy a batoh. :) Ale bez ponožiek či knižiek pod stromčekom si už Vianoce vôbec nedokážem predstaviť! A asi ani bez pyžama.
    [url=]https://zapiskyjednejalzbetky.blogspot.com/[/url]

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak zrovna pyžam mám aktuálně dost, takže všichni dostali stopku. :)

      Vymazat

Okomentovat

Vážená uživatelko, uživateli, děkuji za tvůj komentář.

Tvůj e-mail a osobní údaje, které mi odesláním komentáře dáváš k dispozici, budou využity pouze k tomuto účelu, kterým se rozumí přidání komentáře, včetně běžné statistiky návštěvnosti webu pro osobní účel.

Oblíbené příspěvky