Láska po půlnoci: Focení ve 4pokojích

Letošní rok je pro mne ve znamení neonů a světýlek. Začalo to nejspíš focením se Sandrou, kdy jsme zamířily do expozice brněnského Domu umění. A nepustilo mě to ani teď. (Pár takových fotek do konce roku ještě uvidíte na blogu i na mých sociálních sítích.) 

Tentokrát jsem se s focením dostala do (hodně oblíbeného) podniku 4pokoje. (Kvůli němu za mnou dokonce přijela fotografka až z Pardubic.) Vyzvedla jsem ji na nádraží a šlo se na místo.

Asi jsme si nevybraly úplně nejlepší čas, protože podnik byl až na jeden volný stoleček úplně plný. Osobně to přičítám jeho popularitě, časně odpolední hodině a právě odstartovaným vánočním trhům. Naštěstí, personál byl tak hodný, že nás nechal bez problému tvořit naše "umění". To bylo trochu komplikované (nechtěly jsme zabírat ostatní lidi, nebo je nějak rušit), ale nakonec bych řekla, že se nám to povedlo. 

Tímto bych chtěla poděkovat fotografce Týně, že si udělala cestu až do Brna (po focení jsme si šly prohlédnout ještě vánoční trhy ne Zelňáku) a 4pokojům za to, že nás nechali fotit i přesto, že podnik praskal ve švech. 

Na výsledky naší práce se můžete podívat níže. Doufáme, že se vám budou líbit. :)









Foto a úprava: Týna Betlachová (www.instagram.com/tynabetlachova)




Komentáře

  1. Kdo z Brňaček nemá fotky pod nápisem Láska, jakoby nebyl. :)

    Kecám, tato série se moc povedla. Fotky mají krásný náboj. Vyladěné do detailu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele, vím, že to byla dřív docela vlna, ale teď to moc často nevídám. :D :) Měly jsme ale štěstí, fakt jsme získaly (bez předchozí rezervace) poslední volný stůl. Ale minimálně to svědčí o tom, že je to fakt dobrý podnik. A děkujeme. :)

      Vymazat

Okomentovat

Vážená uživatelko, uživateli, děkuji za tvůj komentář.

Tvůj e-mail a osobní údaje, které mi odesláním komentáře dáváš k dispozici, budou využity pouze k tomuto účelu, kterým se rozumí přidání komentáře, včetně běžné statistiky návštěvnosti webu pro osobní účel.

Oblíbené příspěvky