Retro okénko: Milujeme vodu

Dnešní článek bude tak trochu o návratu v čase. Možná jste to už postřehli v předešlých příspěvcích, ale retro a vintage si získaly jisté postavení v mém každodenním životě.

A protože letos slavíme sto let republiky, měla jsem už delší dobu v plánu focení, které by tuto událost alespoň trochu reflektovalo. Minulý rok se mi v second handu podařilo objevit něco, co vypadá jako variace na plavky z první poloviny minulého století. Jak jistě chápete, nemohla jsem je tam nechat. (A to jsem je původně ani nechtěla, protože jsem v ruce držela jen ten vršek. Bez kalhot pro mě neměl smysl. Proto jsem kalhoty našla o několik minut později na jiném věšáku.)

Na focení jsem využila volno na prvního května, kdy jsem se domluvila s již osvědčeným Honzou Petráškem.

Počasí tak akorát vyšlo - hlásili déšť, ale bylo hezky a poměrně příjemně. Což k přehradě přivedlo spoustu výletníků, rybářů a těch, kteří se chtěli projet parníkem až na hrad Veveří. Voda byla každopádně dost studená, takže jsem do ní smočila jen prstíček. (Kupodivu, na všech fotkách to vypadá spíš tak, jako by v ten den na přehradě nebyl vůbec nikdo.)

Jako stylovou společnost jsem si přinesla svoji oblíbenou knihu z roku 1926 o ženách, která, jen tak mimochodem, barevně ladila k celému outfitu.





Samozřejmě nesmí chybět obligátní backstage...

Do té vody nevlezu. Sorry jako.

Komentáře

  1. Jeziiis!😃 Roztomile! Retro a vintage je super - pre mna ma takato moda vsetko dolezite - je zenska, rozkosna, hrava, originalna, vintage je vlastne aj "ekologicka", tvarna a pestra... et cetera. Mohla by som menovat donekonecna.😊

    OdpovědětVymazat
  2. Jeziiis!😃 Roztomile! Retro a vintage je super - pre mna ma takato moda vsetko dolezite - je zenska, rozkosna, hrava, originalna, vintage je vlastne aj "ekologicka", tvarna a pestra... et cetera. Mohla by som menovat donekonecna.😊

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Vážená uživatelko, uživateli, děkuji za tvůj komentář.

Tvůj e-mail a osobní údaje, které mi odesláním komentáře dáváš k dispozici, budou využity pouze k tomuto účelu, kterým se rozumí přidání komentáře, včetně běžné statistiky návštěvnosti webu pro osobní účel.

Oblíbené příspěvky