Jaro ve stylu Femme Fatale

Dnešní článek věnuji focení s půvabnými modely z českého zakázkového krejčovství, nesoucího jméno Femme Fatale Dress.

Na tomto uměleckém počinu jsem se domluvila s krásnou Silvií už v prosinci, ale čas na realizaci přišel až o mnoho týdnů později. A protože už bylo krásné jarní počasí, rozhodly jsme se pro mandloňový sad v Hustopečích.

Abych vám v kostce představila, čím se ve Femme Fatale Dress zabývají - jedná se nejen o ušití šatů vám přímo na míru. Tato značka se totiž specializuje převážně na módu 50. let. Nechybí tedy super ženské modely, které dokonale zalichotí všem tělesným křivkám, ale také předznamenávají návrat zlatého stylu do naší malé kotliny. Sama jsem se také přesvědčila, že pokud přivezená látka jen drobně neodpovídá Silviině představě o budoucích šatech, látku nemilosrdně vrací a hledá nějakou lepší alternativu.

Ale teď už opět zpátky ke dni D. Se Silvií jsme se setkaly v brněnské Olympii a vydaly se směrem do Hustopeč, kde na nás již čekala fotografka Marleen. Parkování byla docela výzva, bylo nádherně a my zjistily, že mandloňový sad je oblíbeným turistickým cílem i mimo Slavnosti mandloní a vína, které se na místě odehrály týden před naším focením. A protože jsou si místní velmi dobře vědomi náporu turistů, alespoň připravili několik provizorních parkovišť, (ačkoliv jezdit po udusané hlíně v čemkoliv, co není jeep či cross-over, je docela stezka odvahy).
Když jsme konečně zakotvily, přivítalo nás ostré slunce, silný vítr a vidina pěkného výšlapu, jelikož sad se rozkládá za rozhlednou, ze které je krásně vidět například na ne příliš vzdálenou Pálavu.

Když jsme, v potu tváře, konečně vyšplhaly na rozhledu, už na nás čekala Marleen, se kterou jsme se pohotově vydaly hledat nejvíce rozkvetlé stromy, mimo dosah hlavní cesty. Když se, alespoň v rámci možností, zadařilo, nastala fáze převlékání a tvorba expozice. Co se týče stylingu, jednalo se o mou vlastní invenci.

Výsledkem je mnoho nádherných fotek, (protože Marleen je zkrátka moc šikovná :)). Tak doufáme, že se vám budou líbit stejně tak, jako nám. :)


Pokud vás modely šatů od Femme Fatale Dress zaujaly, můžete si spolu s Pin Up a Vintage Studiem zasoutěžit o poukaz na nákup. 
Více informací o soutěži naleznete na: https://www.facebook.com/czpinup/


Komentáře

Okomentovat

Vážená uživatelko, uživateli, děkuji za tvůj komentář.

Tvůj e-mail a osobní údaje, které mi odesláním komentáře dáváš k dispozici, budou využity pouze k tomuto účelu, kterým se rozumí přidání komentáře, včetně běžné statistiky návštěvnosti webu pro osobní účel.

Oblíbené příspěvky