Tak trochu jiná Alenka: Když je realita šílenější než sen

Už se vám také někdy stalo, že se ve vašem životě objevilo něco jen velmi těžko uvěřitelného? 

Mnoho z vás ten pocit zřejmě důvěrně zná - něco si dlouhou dobu přejete, případně o tom sníte a když se TA věc stane, koukáte jako puk, protože realita opět jednou předčila vaše nejdivočejší sny.

U mne to začalo vlastně už v prosinci. S obchodem AlterNeo.cz, který prodává ,(dle očekávání), alternativní módu, jsem se domluvila na zápůjčce aristokraticky laděného oblečení, které jsem plánovala nafotit se svojí dobrou kamarádkou Zuzkou z Ilusior Pictures. 


Chvilku jsme přemýšlely nad místem, protože toto téma si vyžadovalo trochu více specifickou lokaci. Nakonec bylo rozhodnuto - předposlední focení roku 2016 uděláme před Letohrádkem Mitrovských, který se nachází jen malý kousek od brněnského výstaviště. V ten den byla naprosto příšerná zima, ale statečně jsme držely fotit, pózovat a převlékat mě z outfitu do outfitu skoro dvě hodiny. (Za Zuzančinu výdrž mimo jiné velmi děkuji. Je to vážně borka, se kterou vážně moc ráda fotím.)

Nemusím asi nikomu říkat, že po vystavení několika výsledných fotografií se Letohrádek začal o něco více zajímat o naši tvorbu, kterou dokonce sdílel na svém Instagramu. 

Zřejmě si umíte představit naši reakci - jediný letohrádek u nás právě sdílel naši práci - pecka!

Asi dva až tři týdny jsme žily z této radostné události, která nakonec byla zastíněna něčím mnohem větším.

Možná se sami sebe ptáte, co tak dramatického se mohlo stát.

Inu - bylo tomu minulý týden, když mi na direkt přišla zpráva přímo od Letohrádku Mitrovských, ve které mne zvou do svých prostor, které mi dokonce nabídli k užití pro moji fotografickou tvorbu. Proč? Protože se jim má práce moc líbí a chtějí mne tímto způsobem podpořit.

Spadla mi brada.

Štípám se do ruky.

A ptám se sama sebe: ,,Opravdu mi tato významná instituce, která spadá pod Muzeum města Brna, nabídla takto grandiózní nabídku spolupráce? Ta, kde se svého času vyskytoval například Napoleon I., nebo císař František?!''


Umíte si zřejmě představit, jaké má člověk potěšení z toho, když jeho práci dokáže tímto způsobem někdo ocenit a ke všemu i takto významně podpořit. A to zvláště v případě, že jsem od podzimu minulého roku velmi vážně koketovala s myšlenkou, že při zpracování dobrého konceptu si ten fotogenický freskový sál, který se uvnitř nachází, za těch pár tisíc na to focení pronajmu, protože to za to stojí.

Tímto bych chtěla poděkovat všem, kteří se podíleli na dosažení tohoto úspěchu a všem ostatním dávám do budoucna příslib o level lepších fotografií.

Geniální výzdoba freskového sálu v www.letohradekbrno.cz/. Už se nemohu dočkat, až zde začnu tvořit. Zdroj: http://www.gotobrno.cz/letohradek-mitrovskych

Komentáře

  1. gratulujiii <3 vůbec se štípat nemušíš! Takhle vypadájí výsledký opravdového usílí a práce!!! <3 , fotky máš nádherné, jasně, že se bude líbit tvá tvorba i ostatním :) http://lalpap.wixsite.com/linstrifles

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :) Ale je zde spousta tvrdě pracujících, kteří i přesto takovou šanci nedostanou. Proto jsem na to tak koukala. :D :)

      Vymazat
  2. Fakt nádherné oblečení a fakt boží prostory :O

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna jsem na blog narazila úplnou náhodou a strašně mě zaujal. Gratuluji ke spolupráci a jdu číst dál :)

    Zápisky z cest a života v Anglii ⇨ Secrets of M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda! :) Určitě čti, nenamítám nic....:D :)

      Vymazat
  4. Bože! Gratuluji ti moc! Je to úžasný! Woow! Nemám slov! Jsi úžasná! Jen tak dál! ♥♥♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Vážená uživatelko, uživateli, děkuji za tvůj komentář.

Tvůj e-mail a osobní údaje, které mi odesláním komentáře dáváš k dispozici, budou využity pouze k tomuto účelu, kterým se rozumí přidání komentáře, včetně běžné statistiky návštěvnosti webu pro osobní účel.

Oblíbené příspěvky