Reparáda Brno v Mosilana Hubu

Po delší přestávce zde mám další fotografický post, který vznikl zhruba před měsícem v Mosilana Hubu v Brně.

Jednalo se o focení ve dvojici, konkrétně s Terezou Hurdovou (která je nejen modelka, ale také fotografka), a Markem Kolaříkem. 

Celý koncept byl poměrně jednoduchý - emotivní foto editorial s bamboo topy z brněnské Reparády*, zachycující dvě zcela protikladné emoce a životní přístupy. Zároveň šlo o zachycení čistoty a jisté geometričnosti.

*Reparáda byla dříve známá jako ''sdílená skříň'', kde jste si mohli vypůjčit šaty na akci či focení. Po čase se však majitelky rozhodly zásobu šatů rozprodat a začít šít vlastní modely, inspirované 50. léty minulého století.

Focení probíhalo asi hodinu a byla to docela zábava. Marek je moc šikovný fotograf, se kterým si vždy ráda něco nafotím a Terka je zase moc příjemná modelka, se kterou snad budu pracovat i někdy v budoucnu. Co se týče vlastních pocitů z nošení triček, tak byly jednoznačně kladné. Materiál byl velmi příjemný - pružný a heboučký. Ačkoliv se nejedná o úplně nejlevnější kousky, pokud hledáte něco opravdu kvalitního a stylového, mohu vám je s klidným srdcem doporučit. A pokud se chcete přesvědčit na vlastní oči, pak se zastavte do showroomu Reparády na ulici Jaselská v Brně.

Ale protože je tohle fotografický post, nebudu dále hovořit a předkládám vám výsledek našeho společného úsilí. :)

Co-modelka: Tereza Hurdová

Modelka: Tereza Hurdová




Co-modelka: Tereza Hurdová

Můžete se pouze dohadovat, kdo hledí vstříc světlým zítřkům a kdo do beznadějné deprese.





Komentáře

  1. Ty fotky jsou super! Moc vám to sluší! <3 Téma focení je naprosto geniální! <3

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme. :) Tohle byl Markův nápad, určitě doporučuji podívat se na jeho další tvorbu.

      Vymazat

Okomentovat

Vážená uživatelko, uživateli, děkuji za tvůj komentář.

Tvůj e-mail a osobní údaje, které mi odesláním komentáře dáváš k dispozici, budou využity pouze k tomuto účelu, kterým se rozumí přidání komentáře, včetně běžné statistiky návštěvnosti webu pro osobní účel.

Oblíbené příspěvky