Návštěva Super Panda Circus.

Dlouho tu už nebyla žádná recenze místa, které jsem se rozhodla navštívit a včerejší návštěva Super Panda Circus si vyloženě o recenzi říká.

Nebudu to tedy dále prodlužovat a jdu na to. :)

Včerejší den jsem zasvětila editorialovému focení s Markem Kolaříkem pro brněnskou Reparádu (fotky už brzy!), a půl dne jsem přemýšlela, kde se sejdu s kamarádem, kterého jsem už pár měsíců neviděla, (naposledy jsme se totiž viděli na večírku Pin up & Vintage studia v Olomouci v prosinci minulého roku). 

Jelikož není z Brna, situace si vyžadovala něco speciálního. Dlouho jsem rozjímala nad tím, zda zaplujeme do některé z kaváren, nebo vyzkoušíme některý z našich stylových barů (a že mne velmi lákal nově otevřený London 1920). Protože jsme však náturou trochu nekonvenční, rozhodli jsme se vsadit na Super Panda Circus, který je otevřen 2 roky a už od svého otevření sklízel ovace.



Najít ho nebylo tak těžké, ostatně okolo fialového závěsu u vstupu jsem poměrně často jezdila cestou do školy. Na místo jsme dorazili vcelku brzy, což se později ukázalo jako velká prozřetelnost. 

U vstupu nás uvítala slečna v černé livreji, která nám pohotově vzala kabáty a nalila nám do sklenic, (dle jejích slov), vietnamský čaj, který má návštěvníky připravit na konzumaci míchaných nápojů. Následně nám vysvětlila dispozici klubu a po schodech nás odvedla do prostoru baru, kde nás usadila na naše místa. Měli jsme štěstí, vybrala nám místa přímo u barového pultu. Mohli jsme tak sledovat šikovnost barmanů přímo z prvních řad. Pak před nás postavila velmi netradiční nápojový lístek.

Pro představu:

Postaví před vás prkýnko se zatlučenými dráty, z nichž každý je zakončen figurkou nebo jiným předmětem (například kompasem, gumovou kachničkou či lasturou). Tyto části lze dále vyjmout. Pod nimi se schovávají jména drinků. Po otočení stojánků se dozvíte složení a cenu. Velmi nápadité, když vezmeme v úvahu, že na tuto věc zprvu koukáte trochu jako puk. A ke všemu na čtení dostanete baterku. :)

Chvilku jsem váhala, ale nakonec jsem si vybrala Mai Tai. Ani ne snad proto, že bych ho našla na lístku, jako že mne spíše zaujal drink, který barman připravoval jinému z hostů před našima očima. A pokud někde figuruje marshmallow opálené lampou na créme brulée, je to určitě něco, co chci a musím zkusit. 

Pozn.: Ačkoliv se jedná o bar, mohli jsme se přesvědčit, že je možné si nechat připravit i nealkoholický drink.
Pandí Mai Tai. 

Co je mi velmi sympatické, tak že barmani se vždy po přípravě drinku zeptají, zda je vše v pořádku a průběžně dolévají čaj všem návštěvníkům. Také se jich můžete na cokoliv zeptat a velmi rádi poradí. Celý zážitek korunuje krásně zařízený interiér, kdy si připadáte opravdu jako v cirkusu - všechna místa jsou otočená směrem k baru, který figuruje jako hlavní stage.

Na místě jsme strávili asi tři hodiny. Při odchodu nám slečna vydala kabáty, optala se na naše dojmy, popřála hezký večer a vyprovodila ven.

U vstupu již vznikala velká fronta.

Dodatek: Návštěvu Pandy doporučuji všem, kteří rádi zkouší něco nového a nebaví je podniky bez nápadu. Pokud tedy budete někdy v Brně a nebudete vědět kam zajít, tomuto místu dávám 5*.


Komentáře

Okomentovat

Vážená uživatelko, uživateli, děkuji za tvůj komentář.

Tvůj e-mail a osobní údaje, které mi odesláním komentáře dáváš k dispozici, budou využity pouze k tomuto účelu, kterým se rozumí přidání komentáře, včetně běžné statistiky návštěvnosti webu pro osobní účel.

Oblíbené příspěvky