Další focení s Ilusior Pictures

Sice to chvíli trvalo, ale v dnešním článku se s vámi už konečně podělím o fotky, které vznikly z posledního focení se Zuzkou (Ilusior Pictures.) Kdo by se chtěl vrátit trochu v čase, tomu připomenu, že focení předcházela strastiplná cesta do Blanska. Ta by za normálních okolností trvala zhruba 20-30 minut. Ale jen za předpokladu, že by nám před vlak neskočil sebevrah. No nic.

Co se týče konceptů, ty si vymýšlí Zuzka. Někdy je to tak, že připraví kostým, paruku a doplňky. Případně se domluvíme tak, že je přes kontakty zajistím já sama. 

Tentokrát si pro mě nachystala červené šaty s opravdu objemnou sukní, dlouhou zrzavou paruku a speciálně vyrobenou čelenku. (Ty bývají u fantasy focení poměrně běžné.) Jelikož jsme fotily (pokud si dobře pamatuju) někdy v červenci a i v Moravském krasu bylo pekelné horko, s akcí jsme čekaly až do pozdějších odpoledních hodin. Samotné focení nám klasicky zabralo asi dvacet minut. :) (Není čas ztrácet čas.) Zuzka si na něj připravila i dýmovnice, takže jsme měly u některých fotek trochu temnější atmosféru. 

Nyní se ale pojďme podívat na to, jak to celé dopadlo.






Foto, styling & úprava: http://zuzanavaverkova.cz/

Komentáře

Okomentovat

Vážená uživatelko, uživateli, děkuji za tvůj komentář.

Tvůj e-mail a osobní údaje, které mi odesláním komentáře dáváš k dispozici, budou využity pouze k tomuto účelu, kterým se rozumí přidání komentáře, včetně běžné statistiky návštěvnosti webu pro osobní účel.

Oblíbené příspěvky