Ruská pohádka: První focení roku 2020

Dnes bych chtěla psát o prvním focení letošního roku, které se konalo už v sobotu 4. ledna. Kompletní galerii mám ale k dispozici až teď, takže doufám, že omluvíte mé dosavadní prodlení. :)

Začnu ale od úplného začátku. Už zhruba rok, nebo dva zpátky jsem si psala se Zuzkou (Ilusior Pictures), že by nebylo špatné udělat tematické "zimní" focení ve stylu ruské pohádky. K tomuto výběru nás inspirovaly fotky zahraničních autorů, kteří už s tím měli nějakou zkušenost. (Nehledě na to, že Rusko => Mrazík => zimní pohádka.)

Původně jsme chtěly tohle téma nafotit ještě před Vánocemi, abychom mohly fotky zveřejnit jako PF, ale vzhledem k neschopnosti sladit naše plány k tomu došlo až na již zmíněném začátku ledna. A i tak jsme měly namále, protože jsem se zrovna chystala na odjezd do Trutnova. (Klip by měl mít premiéru v druhé půlce měsíce, takže potom se o tom rozepíšu samostatně víc.)

Nakonec to ale dobře dopadlo. Našly jsme si obě čas ve stejný den, já vypůjčila odpovídající kostým ve Starý svět-půjčovna kostýmů a vydala jsem se směr Rudice. I když bylo pár stupňů nad nulou, všude ležely zbytky sněhu a po pár minutách jsem začala solidně mrznout. (Celkem ochotně jsem se ale položila do smrčí jako mrtvola.) 

Výsledky focení jsou moc pěkné. Jsem ráda, že se nám podařilo náš záměr konečně zrealizovat. I když je jasné, že jde o téma, které nebude blízké úplně každému. :)






Že vypadám jak Marfuša mi neříkejte, to už jsem už slyšela. 

Komentáře

Okomentovat

Vážená uživatelko, uživateli, děkuji za tvůj komentář.

Tvůj e-mail a osobní údaje, které mi odesláním komentáře dáváš k dispozici, budou využity pouze k tomuto účelu, kterým se rozumí přidání komentáře, včetně běžné statistiky návštěvnosti webu pro osobní účel.

Oblíbené příspěvky