Svatý grál? Recenze ACAI séra Renovality

Krásné nedělní odpoledne všem!

V dnešním článku se chci vrhnout na jednu recenzi, na kterou mám už nějaký ten pátek spadeno. Prakticky od prvního týdne používání. Abych to zkrátila, dnes se zaměříme na nové ACAI sérum od české značky Renovality.


Možná tomu nebudete věřit, ale o tom, že se jedná o můj nový svatý grál jsem byla přesvědčená už po několika dnech. Což se mi za normálních okolností moc nestává. (Naopak se snažím i na tom špatném najít něco alespoň trochu pozitivního.)

Když mi tohle sérum přišlo, až tak velký dojem na mne neudělalo. Hlavně proto, že hyaluronové sérum mi popravdě až tak moc nesedlo. Bylo na můj vkus moc gelové a ani po stránce hydratace to nebylo úplně "to ono". Něco podobného jsem proto očekávala i u tohoto výrobku.

Nemohla jsem být dál od pravdy.

Hned během první aplikace mne zaujalo, že sérum není gelové, ale má naopak hodně olejovitou strukturu. (Tu jsem ale nefotila, protože to na ruce fakt hodně rychle teče.) To je mi ale sympatické, protože to už od pohledu slibuje lepší roztíratelnost i větší hydrataci pokožky. Sérum je jinak bezbarvé a jeho vůně mi trochu připomíná borůvky. Ale jen opravdu hodně jemně.


Co mě ale naprosto dostalo byly účinky séra na kůži. V současné době ho používám jen na noc (na den mám ještě stále Hydra Végetal krém od Yves Rocher). Nijak sérum nekombinuji s dalšími krémy či oleji. 

První věc, které jsem si ráno všimla byla ta, že kůže nebyla vysušená, ale příjemně hebká a hydratovaná. ALE! Taky jsem si všimla, že pokud mám večer na kůži nějaké zarudnutí (a je fuk, jestli od pupínku, nebo čehokoliv jiného), tak je ráno buď menší, nebo žádné. Potvrdilo se mi to hned několikrát, včetně potření několika pupínků na rukách. (Aktuálně sérum používám asi 1 měsíc. Možná trochu déle.)

Nevím, čím přesně to je, ale říkám vám - pokud je zarudnutí některých míst na obličeji i váš problém, tak tohle prostě potřebujete. 

Za sebe říkám, že až vypotřebuji tuhle lahvičku, budu dost vážně uvažovat o tom, že budu potřebovat další. S takovým účinkem jsem se (mimo Medik8 Anti-Redness Elixir) ještě nesetkala. 

ACAI sérum tedy jednoznačně zabodovalo a od této chvíle na něj nedám dopustit.

Máte s ním také nějakou osobní zkušenost? Pište do komentářů.

Komentáře

  1. Oooo, to je zajímavé. Se zarudnutím mám problém celý život, takže to vypadá docela dobře ty jo. Díky za tip, už jsem si to šoupla do svého wishlistu🙂.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pak dej klidně vědět, jak ti to funguje. Jak říkám, pro mě to pracuje skvěle. Až jsem se tomu normálně divila. :D

      Vymazat

Okomentovat

Vážená uživatelko, uživateli, děkuji za tvůj komentář.

Tvůj e-mail a osobní údaje, které mi odesláním komentáře dáváš k dispozici, budou využity pouze k tomuto účelu, kterým se rozumí přidání komentáře, včetně běžné statistiky návštěvnosti webu pro osobní účel.

Oblíbené příspěvky