Klid před bouří: Nafoceno za 10 minut

Dnešní článek věnuji focení, které jsem spáchala se Sandrou a které bylo hotové doslova za deset minut. Hlavně proto, že se na nás hnala šílená bouřka, která se nad Brnem objevila naprosto z ničeho nic.

Jako vždy jsem se se Sandrou na focení domluvila v podstatě ze dne na den. Měla plán, že budeme fotit u nějakého keře, hned vedle dost frekventované křižovatky skoro v centru města. Byla na focení vypůjčit šaty (bohužel nevím od koho) a stanovily jsme čas našeho setkání.

Bylo hezky, ale odporně horko. Sandra mi natočila vlasy a začala s hezky neutrálním líčením. Jakmile jsme byly hotové, cinkl jí telefon se zprávou, že si máme pohnout, protože na druhé straně města je totální průtrž mračen, kdy není vidět ani na metr daleko před sebe. (Tomu nasvědčovala i černá obloha při pohledu z okna.)

Se Sandrou ale nejsme padavky, takže jsem se rychle převlékla a utíkaly jsme k již zmíněné křižovatce, která je asi 10 minut chůze od jejího domu. Sandra nastavila foťák a já pohledem za ni pravidelně monitorovala situaci. Asi po 15 minutách byl čas odejít. Kromě blesků se objevily i první kapky deště a byla jen otázka minut, kdy se ta nálož spustí naplno.

Jen tak, tak jsme stačily zaběhnout do domu, když začalo lít jako z konve. Téměř na vteřinu přesně se spustila i bouřka, která trvala až do pozdních večerních hodin. Nejlepší je ale to, že na těch fotkách není vůbec poznat, že jsme je zvládly udělat tak rychle. 😀 Ale posuďte sami. 




A na úplný konec jedna bonusová s kocourem Fredym.


Foto & styling: https://www.savula.club



Komentáře

Oblíbené příspěvky