Leden & Catherine: Novinky, zajímavosti a projekty letošního roku.

Krásné sobotní odpoledne všem!

Dnešní článek se bude týkat spíše novinek a všeho, co se za první měsíc roku 2017 událo. Hned na začátku bych ráda řekla, že článek nebude pouze o tom, co se čirou náhodou tak nějak vyskytlo v mém šatníku/botníku/koupelně. Ale to nejlepší vždy přijde až na samém konci, takže určitě čtěte dále. :)

Prvně bych asi začala sekcí nákupu.

Jak to již tradičně bývá, v mém příbytku se objevilo pár věcí, které jsem ke svému životu vůbec, ale vůbec nepotřebovala. Jako první vám představuji sprchový gel z DM, který voní po marshmallow. Zatím dokončuji jeho předchůdce Lactovit, takže vám k němu zase tolik neřeknu, (ačkoliv jsem si jistá, že recenzí na tento zázrak se již web prostor začíná celkem úspěšně plnit, v případě, že se vám nechce čekat na můj rozsudek), rozhodně ale oceňuji jeho nevtíravou bombónovou vůni a vážně roztomilé balení. 

Stál něco okolo 30,-. Pokud si potrpíte na blbinky podobného typu, rozhodně návštěvu drogerie neodkládejte. Z regálu mizí docela rychle.

Jako další, opravdu životně důležitou věc, vám představuji nové lodičky, které jsem ulovila ve svých oblíbených Office Shoes ve výprodeji. Vyšly mne na celých 270,-. Krom černého semiše jsou k dostání ještě v pískové barvě. Nesporné výhody - vypadají elegantně a mají širší podpatek. Vhodné na delší nošení a nezapadnete v nich mezi kočičí hlavy ve městě.


Jako poslední nákup zde mám šaty, které jsem se snažila v F&F najít už asi 3-4 měsíce. Pokud si někdo z vás pamatuje mé červené šaty ve stylu 40. let, pak věřte, že oboje vyšly do éteru ve stejném čase. 
Jednoho dne jsem měla asi 30 minut času. Proto jsem zaplula mezi regály, kde na mne ,(po tolika měsících), konečně čekaly. Poslední dva kusy a přesně v mé velikosti. Za 250,-? Neber je. (Ještě v případě, kdy víš, jak se tento druh šatů blbě shání.)


Nyní se konečně dostáváme do té, pro mne, trochu zajímavější sekce. 

V první řadě bych vám ráda představila projekt, který měl sice vejít v platnost už před rokem, ale je na něm tolik práce, že se začal hýbat až nyní. Tento projekt se jmenuje Blogger's Voice a je docela možné, že už jste o něm někde slyšeli/četli.


Ze stránek projektu http://bloggersvoice.cz

K tomuto projektu jsem se dostala vlastně úplnou náhodou. Jednoho dne jsem si totiž všimla, že zde vznikla iniciativa, která se snaží usnadnit práci bloggerům, kteří by se rádi dostali ke své (mnohdy) první spolupráci s firmou. Tak jsem se setkala se sympatickou maminkou a bloggerkou Martinou, která za celým projektem Blogger's Voice stojí už od samého počátku.

Sama však přiznala, že je projekt náročnější, než by bývala čekala, (uvažte, ještě s péčí o malé dítě), díky čemuž celý program začal stagnovat. Nakonec jsme se dohodly, že projekt rozchodíme společnými silami. 

Více o tomto projektu se dozvíte v dalším článku, kde se mu budu věnovat trochu podrobněji. Každopádně už teď prozradím, že hodláme v rozvoji podporovat jedince i mimo bloggosféru. :)

***

A jako poslední, nikoliv však nejméně důležitý fakt je, že jsem začala pracovat pro exkluzivního distributora hodinek Invicta, Bruno Söhnle a Glycine, ve funkci asistentka marketingu. Práce, prostředí i kolektiv je moc fajn a už teď se těším na to, jaké zajímavosti mne během letoška čekají. 

Někteří se možná budou ptát, co budu dělat se svojí druhou prací redaktorky - inu, nic. :) Není důvod se jí vzdávat, jelikož v pohodě zvládnu dělat obě. 


A jaké jsou vaše novinky po prvním měsíci letošního roku?

Komentáře

  1. Moc zajímavý článek! Na ten sprchový gel, jak jsi říkala, jsem opravdu slyšela spoutu recenzí a všechny byly poměrně kladné. Tak abych si ho snad šla taky koupit.
    Máš moc krásný blog a kdyby si měla čas a chuť byla bych moc ráda kdyby ses koukla na ten můj.
    Přeji ti štěstí a lásku.
    JORIES.

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Vážená uživatelko, uživateli, děkuji za tvůj komentář.

Tvůj e-mail a osobní údaje, které mi odesláním komentáře dáváš k dispozici, budou využity pouze k tomuto účelu, kterým se rozumí přidání komentáře, včetně běžné statistiky návštěvnosti webu pro osobní účel.

Oblíbené příspěvky