Šperk: Přítel každé ženy

Nedávno jsem prozkoumávala nabídku internetových obchodů a musela jsem zbystřit. V RESERVED totiž mají v prodeji pár věcí, které se mi přesně trefily do vkusu. (A u kterých se docela divím, že je v dnešní době, které vládnou 90. léta a éra kolem roku 2000, vůbec někdo prodává.)

Rozhodla jsem se využít příležitost a všechny jsem přihodila do nákupního košíku. Pravda, nebylo to úplně levné, když jsem je ale doma vybalila z balíčku, ani na vteřinu jsem tohoto nákupu nelitovala.



Odstartujme to tím, čím to celé začalo. Spouštěčem nákupu byl tento masivnější náhrdelník, kterému dominuje přívěsek ve tvaru včely. Jelikož ještě stále chodím na Dějiny módy do Uměleckoprůmyslového muzea, z nějakého důvodu mi v hlavě při pohledu na něj vyskočilo "baroko". (I když v nějaké hodně light verzi.)

Jelikož jde o kus, který vyžaduje onen "přehnaný" look, rozhodla jsem se, že bych k němu měla mít i náušnice, které s ním budou dokonale ladit. Dopadlo to následovně.


V neposlední řadě, poměrně dlouhou dobu mám v hlavě ikonický vzhled hollywoodské herečky Hedy Lamarr, která měla v jednom filmu nádherné hvězdné šaty s hvězdnou čelenkou. Najít pěkné hvězdy do vlasů ale není snadné. Takže jsem se chytila ještě jedné příležitosti, kterou byl nákup hvězdné čelenky a hvězdných sponek, které doplňuje ještě spona ve tvaru měsíce.



Upřímně řečeno doufám, že se tyhle věci brzy vrátí do módy, protože vypadají skvěle.

Podle jakých kritérií si kupujete bižuterii vy?


Komentáře

  1. Krásné originální kousky, které se mi k tobě hodí :) Já si bižuterii vůbec nekupuju, mám jeden zlatý řetízek po mamce a jeden zlatý prstýnek po babičky, tyto kousky nosím každý den a úplně mi to stačí :) Občas k nim přidám ještě zlatý náramek zase po přítel ověřit babičce :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Vážená uživatelko, uživateli, děkuji za tvůj komentář.

Tvůj e-mail a osobní údaje, které mi odesláním komentáře dáváš k dispozici, budou využity pouze k tomuto účelu, kterým se rozumí přidání komentáře, včetně běžné statistiky návštěvnosti webu pro osobní účel.

Oblíbené příspěvky