Rozkvetlé focení s Libuší Macků

Dnešní článek mohl být o dvou věcech. Buď o nových věcech, které jsem si koupila pro kratší cestování, nebo o focení, které jsem nedávno absolvovala s fotografkou Libuší Macků v Lysicích. Vzhledem k tomu, že věci na první článek bych musela nejprve vyfotit (do čehož se mi v tuhle chvíli nechce), rozhodla jsem se jít cestou nejmenšího odporu a ukázat vám fotky z focení. (Kterému se pořád věnuji, ale v tuhle chvíli na něj nemám tolik času a energie, kolik bych si přála.)

S Libuší jsme fotily už na začátku roku. Vzhledem k tomu, že má doma obrovskou sbírku různých šatů a doplňků, tentokrát vybrala šaty s tyrkysově modrou sukní a umělými květinami na průhledném vršku. Já si pak ještě řekla o květinovou čelenku, se kterou jsem měla fotit už v únoru, ale nějak jsme na ni v průběhu naší kreativní aktivity zapomněly.

Jelikož bylo krásně a všechno okolo kvetlo, umíte si asi představit, že z toho vzešla obrovská záplava květů, která fotkám sluší.







Komentáře

Okomentovat

Vážená uživatelko, uživateli, děkuji za tvůj komentář.

Tvůj e-mail a osobní údaje, které mi odesláním komentáře dáváš k dispozici, budou využity pouze k tomuto účelu, kterým se rozumí přidání komentáře, včetně běžné statistiky návštěvnosti webu pro osobní účel.

Oblíbené příspěvky