Bobule: Podzimní focení s Šárkou Dohnalovou

S Šárkou jsme se poměrně dlouho domlouvaly na novém focení. Ne vždycky je ale čas, proto jsme se rozhodly schovat na nějaký čas náročnější nápady do šuplíku. Protože je ale Šárka poměrně často v Brně, dohodly jsme se na rychlém podzimním focení.

Šárka se letos hodně zaměřuje na fotky s nejrůznějšími keři, květinami a dalšími přírodními motivy. Nebylo tedy nijak zvláštní, že si pro focení se mnou vybrala keř, který by měl dostatek červených bobulí. (Původně byl ve hře šípek, ale kde ho chcete v Brně najít? Když už tu nějaký je, tak má na sobě pár kuliček. Což jsme rozhodně nechtěly.) K tomu jsem se rozhodla pro červené oči, pusu i nehty. (Protože když červená, tak pořádně.)

A tak jsme se vydaly k řece a hledaly jsme místo, které by alespoň trochu odpovídalo našim představám. (A které by bylo alespoň trochu ve stínu.)

Nakonec jsme takové místo našly a daly jsme se do práce. Série, která z tohoto ultra rychlého focení vznikla, považuji za velmi povedenou. 

(Sice mi přijde, jako bych prodávala minimálně otrávené bobule, ale i to má svoje nesporné kouzlo.)





Na úplný konec mě napadlo, že by nebylo špatné zkusit ty bobule vyhodit do vzduchu. Fotka, která z toho vznikla je trochu jiná než ostatní. Myslím ale, že je naprosto geniální. :)




Komentáře

  1. Hodně se mi líbí barevnost celé série. Trochu jiné, netradiční, pěkně sladěné líčení s bobulemi. Hlavně ta poslední fotka se vám neskutečně povedla!

    OdpovědětVymazat
  2. I love red nails! Greetings from Poland!

    www.roszakmagda.pl

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Vážená uživatelko, uživateli, děkuji za tvůj komentář.

Tvůj e-mail a osobní údaje, které mi odesláním komentáře dáváš k dispozici, budou využity pouze k tomuto účelu, kterým se rozumí přidání komentáře, včetně běžné statistiky návštěvnosti webu pro osobní účel.

Oblíbené příspěvky