Tak trochu jiná princezna

Asi to má v sobě každá z nás.

Ten pocit, kdy by si alespoň na jeden den přála stát princeznou. Nebo alespoň vyzkoušet, jaké by to bylo, moci na sebe na jeden den obléci nějaké hezké historické šaty. Jakkoliv máme tendenci si historii romantizovat, den v historických šatech z toho dokáže člověka naprosto spolehlivě vyléčit.

A proč jsem toto téma nakousla?

Před dvěma týdny jsem totiž absolvovala focení s šikovnou Šárkou z Šárka tvoří. A aby to bylo o trochu zajímavější, hlavní úlohu si zahrály barokní šaty z půjčovny Starý svět - půjčovna kostýmů.

Už nějakou dobu jsem si pohrávala s pohádkovou sérií, která by měla být tvořena několika různými foceními v nejrozličnějších nákladných šatech. A protože se někde začít musí, vydaly jsme se jednoho nedělního dopoledne ke studánce U Antoníčka, která se nachází v Čertově rokli na Lesné.

Protože jsem zde už v minulosti fotila, znala jsem veškeré dispozice tohoto zákoutí. To nakonec velmi pomohlo při tvorbě celého příběhu.

Ale protože se jedná o fotografický post, nebudu dále mluvit a ukážu vám výsledek našeho snažení. :)





Myslím si, že Šárka si s tím poradila velmi dobře.

P.S. Nemáte nejmenší představu, jaké horko v těch šatech bylo.
P.S.S. Šlapat si každou chvilku na sukni či spodničku také nic moc. Vážně.


Komentáře

Okomentovat

Vážená uživatelko, uživateli, děkuji za tvůj komentář.

Tvůj e-mail a osobní údaje, které mi odesláním komentáře dáváš k dispozici, budou využity pouze k tomuto účelu, kterým se rozumí přidání komentáře, včetně běžné statistiky návštěvnosti webu pro osobní účel.

Oblíbené příspěvky