Příprava na zimu: Focení s Morroven Art

Teploty se v Brně sice pořád drží nad nulou, v posledním týdnu ale začínám pociťovat, že zima už je za dveřmi. Je tak zvláštně vlezlo a vzduch má takovou tu příjemně studenou vůni. 🙂  

Na dnešek jsem měla naplánované focení, které mi ale odpadlo kvůli nemoci fotografa. Proto, když jsem viděla, že Morroven hledá modelku na zkoušku objektivu, rozhodla jsem této nabídky využít. 

I když se Maryška běžně zabývá spíš temnější tvorbou, dnes jsme celé focení hodily do barev. Nešlo o nic náročného. Hlavní úlohu si střihla červená rtěnka, kouřové oči a mé oblíbené šaty z F&F, které jsem ulovila už před...3 lety? (Nevěřím, že už je to tak dlouho.) 

Potkaly jsme se v Jundrově, kde byl pokles teploty ještě o něco více patrný. Navlnily se vlasy a šlo se fotit za dům, kde nám byl k dispozici dostatečně velký keř plný bobulí. (Červených bobulí se letos asi nezbavím.) 

Samozřejmě jsme si během focení vyměňovaly naše poslední zkušenosti a zážitky z jiných focení. (Kdo neví, Maryška je fotografka i modelka.) Také jsme pro vás začaly péct několik dalších projektů do budoucna, takže se máte rozhodně na co těšit. 🙂 

Na to, že celé focení trvalo asi 15 minut se povedla kupa super fotek. Také byly rychle hotové, takže už můžou ven. 






Foto, úprava a účes: https://www.facebook.com/morrovenart/

Když na to tak koukám, tak si říkám: ,,Ať už jsou tu Vánoce."

Komentáře

Oblíbené příspěvky