Jak se natáčelo video pro Renovality?

V dnešním článku se trochu podíváme na zoubek, jak vznikal video spot pro moji oblíbenou značku kosmetiky.

Kdo čte můj blog alespoň trochu pravidelně, určitě ví, že jsem si produkty od české firmy Renovality opravdu zamilovala. Nejen, že jsem s nimi pokaždé velmi spokojená, líbí se mi i přístup k zákazníkům, který tato rodinná firma má. Proto mne potěšilo, když mne oslovili s nabídkou, kterou nešlo odmítnout. 

Ačkoliv jsou kosmetické oleje v poslední době velmi populární, mnoho lidí stále tápe, jak je správně použít tak, aby byl jejich výsledek co možná nejlepší. Proto jsme si řekli, že by nebylo vůbec špatné udělat menší instruktážní video, které uživatelům trochu osvětlí, jak na to.


Největší potíž pravděpodobně byla vysoká vytíženost nás všech. Termín natáčení klapl asi až potřetí. Jako fotograf a kameraman celé akce byl na doporučení vybrán Lukáš z Ty&Já Photography. Ve smluvený den mě vyzvedl před domem a vydali jsme se do Přerova, kde sídlí ústředí firmy.

V Přerově jsme trochu bloudili v úzkých uličkách, ale díky ochotné instruktáži Katky jsme se nakonec všichni šťastně shledali.

Hned na začátku mne zcela ohromil prostor, ve kterém se natáčelo. Ačkoliv se jednalo o opravdu starý dům, (a tím opravdu starým myslím několik set let), interiér byl zařízen moderně a komfortně, aniž by jakýmkoliv způsobem snižoval historičnost celé budovy. (Já osobně jsem si připadala úplně jako někde v luxusním hotelu.)

Lukáš nastavil světla a kameru a mě se mezi tím ujala kosmetička a kadeřnice Samiah, která má na kontě spolupráci třeba s Andreou Verešovou. Když bylo všechno hotovo, převlékla jsem se do županu a šlo se na věc.

Když bylo video natočené, udělali jsme ještě několik fotek nejoblíbenějších olejů a novinek, mezi kterými bylo například hyaluronové sérum nebo kávový olej, (který jsem zatím neotevřela, protože se snažím všemi těmi úžasnými věcmi prokousat postupně :)). 

Tento olej si čas od času přidávám do večerní koupele. Podle toho, jak rychle mizí vím, že ho spolu se mnou likviduje celá rodina. :)

K tomuto oleji jsem se zatím nedostala. Věděli jste, že káva obsahuje výtažky, které vám pomohou v boji proti celulitidě? Buď jak buď, jakmile ho řádně otestuji, dám vědět, zda tomu tak opravdu je. 

A jelikož už určitě netrpělivě čekáte na můj a Lukášův výtvor....



Jistě, video neobsahuje všechny oleje z portfolia, (protože kdyby ano, natáčíme to video asi ještě dnes), ale může vám trochu napovědět, jak s jednotlivými oleji zacházet. 

Doufám, že se vám bude video líbit. Není jediné, které z této spolupráce uvidíte.

Už jste zkoušeli nějaké produkty od této značky? Pokud ano, jak jste s nimi spokojení? A pokud ne - který produkt by vás lákalo zkusit nejvíce?

Komentáře

  1. Já jsem zatím žádné produkty od téhle značky nezkoušela, ale ségra je moc spokojená s Moringovým olejem:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na moringový olej jsem psala recenzi. :) Tak se můžeš podívat, zda ho taky nestojí za to vyzkoušet. :)

      Vymazat
  2. Nově jsem si od značky Renovality koupila jeden olejíček, tak jsme zvědavá, jaký bude :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Určitě mohu jejich produkty doporučit. :) Pokud bys o nich ráda zjistila něco dřív, než si objednáš, na blogu mám několik recenzí, které třeba pomohou s výběrem. :) Jinak na tu vůni kávy se moc těším! :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Vážená uživatelko, uživateli, děkuji za tvůj komentář.

Tvůj e-mail a osobní údaje, které mi odesláním komentáře dáváš k dispozici, budou využity pouze k tomuto účelu, kterým se rozumí přidání komentáře, včetně běžné statistiky návštěvnosti webu pro osobní účel.

Oblíbené příspěvky