Když jde léto do světa: Focení s Morroven Art

Dnešní článek bude opět jeden z těch fotografických. Budeme totiž mluvit o focení, které probíhalo minulý rok na podzim a které bylo inspirováno představou: Co se stane, když se letní víla někde zapomene a zůstane venku, když tam zrovna být nemá?
Toto focení jsem realizovala s mladou a talentovanou fotografkou Morroven Art, která se specializuje převážně na styl fantasy. 

Jednoho neobvykle krásného a teplého říjnového dne jsme se vydaly do Mariánského údolí, které se nachází hned za městskou částí Brno-Líšeň a které je oblíbené především díky svým romantickým přírodním zákoutím. 
Zde jsme nejprve trochu bloudily - hledaly jsme nějaké menší jezírko s představou, že celé focení bude koncipováno do vodní tématiky. Ani nevíte, jak je frustrující, když vidíte dokonalé jezírko v hlubokém srázu a nemáte se k němu jak dostat. :) Nakonec jsme to vzdaly a zakotvily jsme u jednoho z rybníků, (nebudeme si nic nalhávat, bylo to více bezpečné).

Na břehu jsem se převlékla do šatů, navlékla na sebe perly a Morroven mne jemně nalíčila. Jako první stanoviště jsme si vybraly celkem fotogenicky pokroucený strom nad vodní hladinou. (Ze kterého Morroven tak trochu spadla do vody, když se mi snažila demonstrovat svoji vlastní představu. Naštěstí to odnesly pouze boty. A velmi to pobavilo pána, který v blízkosti chytal ryby.:)) Jako druhé výborně posloužily skály podél cesty. Zbytek focení se naštěstí obešel bez dalších nehod. 



Komentáře

Okomentovat

Vážená uživatelko, uživateli, děkuji za tvůj komentář.

Tvůj e-mail a osobní údaje, které mi odesláním komentáře dáváš k dispozici, budou využity pouze k tomuto účelu, kterým se rozumí přidání komentáře, včetně běžné statistiky návštěvnosti webu pro osobní účel.

Oblíbené příspěvky