Boudoir focení s Vojtěchem Hermanem

Krásné čtvrteční (skoro) poledne!

Dnešní článek bude o jednom trochu netradičním boudoir focení s brněnským fotografem, Vojtěchem Hermanem. 

Setkali jsme se tak trochu náhodou, původně jsme se domlouvali na něčem úplně jiném, ale jelikož primární plán tak trochu padl, domluvili jsme se na boudoiru* v industriálním prostředí Mosilana Hubu. 

Při příchodu do Mosilany se mne ujala moc milá a šikovná vizážistka, Zuzka Machová, se kterou jsme prodiskutovaly vhodný make-up. Dospěly jsme k závěru, že si tento styl žádá spíše něco přirozenějšího. A protože Vojta měl tak trochu fotografický maraton, ve volné půl hodince jsme si stihly i pěkně popovídat.

Když byl Vojta hotov, přišel čas se svléknout pouze do krajkového body a vydat se do krutě studených sálů Mosilany. Naštěstí jsem s sebou měla teplý svetr, takže chvilku focení střídala chvilka ve svetru.

Co však nemohu celému focení upřít, tak to bylo naprosto perfektní světlo. Sami se na fotkách přesvědčíte, že výsledku dodalo nádech naprosté dokonalosti, na kterou si Vojta, mimo jiné, velmi potrpí. Což ovšem ničemu nevadí, jelikož na výsledcích je to poznat. :)

Během asi 30minutového focení vzniklo hned několik naprosto úžasných fotek, které se rázem staly mými oblíbenci.

Tak snad se vám budou také líbit. :)

*Pozn. styl boudoir označuje styl, kdy je modelka zachycena v prádle, či jiné intimní chvíli (nejedná se však o akty). Boudoir oslavuje ženskost ve své nejpřirozenější podobě.








Komentáře

Oblíbené příspěvky